موسیقی چگونه عملکرد ذهن را تحت تاثیر قرار میدهد؟
مطالعات تأثیر شگرف موسیقی را در ذهن انسان نشان داده است. تحقیقات اخیر نشان می دهد که موسیقی ، مانند مسکن ها ، درد انسان را درمان می کند. علاوه بر این ، صدای موسیقی به طور قابل توجهی استرس و اضطراب را کاهش می دهد.
موسیقی یکی از معدود فعالیت هایی است که هر دو نیمکره ذهن را درگیر می کند. به همین دلیل موسیقی تأثیر شگرفی در عملکرد ذهن دارد. موسیقی باعث افزایش تولید نورونهای عصبی می شود. در بینایی بیش از 100 میلیون سنسور گیرنده نور وجود دارد. اما گوش انسان فقط 3500 سلول مو دارد. با این حال ، مغز توانایی فوق العاده ای در تشخیص و هماهنگی با موسیقی دارد.
النا مانز در کتاب "قدرت موسیقی" می گوید: "دانشمندان به این نتیجه رسیده اند که موسیقی بخش های بیشتری از ذهن را نسبت به سایر فعالیت ها بیدار می کند." در راهرو قصد داریم به بررسی تأثیرات موسیقی بر روی قسمت های مختلف مغز بپردازیم. در ادامه با مزایای گوش دادن به موسیقی آشنا می شویم.
معجزه موسیقی را لمس کنید
گوش دادن به موسیقی درک متفاوتی از زمان به شما می دهد. موسیقی معنی و مفهوم متفاوتی به زمان می دهد.
با ترس های اساسی خود روبرو شوید
شدت حملات و شوکهای احتمالی را کاهش دهید
مهارت های ارتباطی خود را بهبود بخشید.
موسیقی شما را به یک شخص قدرتمند تبدیل می کند.
سیستم ایمنی انسان با موسیقی بهبود می یابد.
صدمات مغزی با موسیقی سریعتر بهبود می یابد.
موسیقی سطح هوش انسان را افزایش می دهد.
موسیقی امکان بازیابی خاطرات از دست رفته را ممکن می سازد.
موسیقی به بیماران مبتلا به پارکینسون کمک می کند.
موسیقی و دردهای شفابخش
به گفته بیلی جوئل: "موسیقی به خودی خود درمانی است. این هنر به معنای واقعی کلمه منفجر شدن احساسات انسان است. به همین دلیل دارای چنین خاصیت شگفت انگیز شفابخش است. موسیقی بر همه انسان ها تأثیر می گذارد." این منحصر به فرهنگ و تاریخ نیست. همه مردم شیفته موسیقی هستند. "
طبق مطالعه ای که در سال 2014 انجام شد ، مشخص شده است که موسیقی در درمان درد بیماران مبتلا به فیبرومیالژیا مفید است. این بیماری باعث درد اسکلتی عضلانی برای فرد خواهد شد.